Salut! Bun venit, eu sunt Andrei - Fotograf & Designer.

Sunt originar din Pitesti iar din 2015 pasiunea pentru fotografie m-a adus in Bucuresti. Ma consider o persoana prietenoasa si linistita, sunt pasionat de ceea ce fac si te invit sa arunci o privire peste portofoliul meu pentru a te convinge!

De-a lungul celor 7 ani in fotografie si editare, precum si doi ani de design grafic, pot spune cu siguranta ca am facut fericite sute de persoane prin munca si creativitatea mea, de aceea cred ca interactiunea cu oamenii a devenit cumva punctul meu forte.

Cred cu tarie in atentia la detalii fie ca e vorba de evenimente corporate, sedinte foto de cuplu ori fotografii de produs/studio, si pentru asta va invit sa vedeti rezultatul final al fotografiilor mele.

Portofoliu

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre
serviciile și activitatea mea, nu ezita să mă contactezi.

Contactează-ne

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea mea, nu ezita să ne contactezi. Abordarea directă și prietenoasă cu care întâmpin fiecare client este o calitate reprezentativă pentru mine. Trimite-mi un e-mail, iar eu voi lua legătura cu tine pentru a stabili o întâlnire în care să discutăm cerințele proiectului tău.